GC-GuldborgsundGuldborg Camping is ideaal gelegen, direct aan het Guldborgsund en omgeven door bos. Het is hier rustig en er is veel ruimte, met slechts 110 staanplaatsen op 3 hectare land. Een perfecte plek om bij te tanken en volledig te ontspannen.

Een verblijf op Guldborg Camping betekend vakantie precies naar eigen wens, ver weg van de stedelijke drukte - in het midden van de natuur, slechts 'gestoord' door het zingen van de vogels - herten grazen op het land in de vroege ochtenduren - een ​​bos dat uitnodigt om een ​​lange wandeling te maken en met frisse lucht in de longen een nieuwe dag te beginnen - een blik over Guldborgsund en de vele zwanen die er wonen en dagelijkse over vliegen - mogelijkheid om een duik te nemen vanaf het strand, een paar kilometer verderop - lekker ontspannen de hengel uitgooien - of heerlijk hollands fietsen op de mooie routes.

GC-StorskovMusea, pretparken, culturele belevenissen, dierenparken en boerderijwinkels - allemaal te vinden in de directe omgeving om een actieve dag te beleven. De camping biedt altijd ontspanning en bezinning, de rust en stilte is wat Guldborg Camping uniek maakt. Maar we bieden ook mogelijkheden om te biljarten, midgetgolf, pétanque of voetbal te spelen, van een lekkere verse koffiespecialiteit of heerlijk Italiaans ijs te genieten of even kletsen met de andere gasten.

 

 

 GC kort fortalt 3

 

Vakantie bij ons betekend vrijheid voor allen:

aktiefvakantie of de mogelijkheid

"gewoon te zijn".

 

 

Denmark at its best

GULDBORG CAMPING · GULDBORGVEJ 145–147 · DK-4862 GULDBORG
T: +45 51 51 77 87 · E-MAIL:  INFO@GULDBORG-CAMPING.DK

 

 

   

Go to top